Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:16:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Octubre del 2021
SUCESSOS

Una ona de robatoris en casals de Torrent posa en alerta al col·lectiu faller

Les comissions que de moment han patit robatoris han sigut les comissions de Saragossa-Parc Central, Sedaví, Santa Lucia, Antoni Pardo i Toledo, a més de la seu de l'associació Soterranya. L'últim fa un parell de dies ha sigut casal de Poble Nou l'han intentat, però no han pogut accedir

En alerta. Així estan els fallers després de vore com han quedat els casals afectats amb les les portes d'accés rebentades, robatori de mòbils, alcohol, diners en efectiu i trencament també de portes a l'interior. Les comissions que de moment han patit robatoris han sigut les comissions de Saragossa-Parc Central, Sedaví, Santa Lucia, Antoni Pardo i Toledo, a més de la seu de l'associació Soterranya. L'últim fa un parell de dies ha sigut casal de Poble Nou l'han intentat, però no han pogut accedir.



Concretament en Antoni Pardo es van emportar una televisió de 50 polzades, una de 32 i dos ordinadors portàtils a més de rebentar la porta de secretaria i destrossar un armari amb arxius de la falla, "van deixar la secretària desfeta i s'han emportat els premis de la rifa de Nadal i El Niño" relata el seu president Jesús Salvador, a més recorda que "es van deixar obertes les neveres i el congelador". N'Antoni Pardo ja s'han plantejat la instal·lació d'una alarma i de càmeres de seguretat en el seu casal per a evitar que entren a robar de nou.

Una altra de les falles afectades ha sigut Saragossa Parc Central, el seu president Martín Leal relata el que es van trobar el matí següent al robatori després de l'avís d'un veí, "ens van rebentar la persiana de l'entrada i es van emportar equips de música, un portàtil i eines de taller, tot el que hi havia a mà, a més de caixes d'alcohol, cerveses de les neveres i 115 euros en efectiu que hi havia en la caixa registradora que han deixat inutilitzada".

De moment no s'ha detingut als autors d'aquests robatoris que tenen en suspens i molt preocupats al col·lectiu faller. Segons la policia que investiga el cas, es tracta de les mateixes persones amb el mateix modus operandi, porten guants pel que no deixen petjades en el lloc dels fets i actuen en grup.

Tant el president d'Antoni Pardo com el de Saragossa demanen "més presència policial als carrers". Concretament Jesús Salvador recorda que "no sols estan robant en casals sinó en comerços del barri i la veritat preocupa i molt". Martín Leal per la seua part afirma que "policia hi ha, però on estan?". Lleial aclareix que tornarà a traure el tema en la pròxima assemblea de presidents.

 

El regidor de falles, Pasqual Martínez ha volgut donar el seu suport el món faller a causa de les onades de robatori que estan patint alguns casals de Falla, tal i com va insistir en el ple de l’OAM de JLF “mostrem la nostra solidaritat amb les falles que han patit aquesta onada i hem traslladat tota la informació a la policia local per a que estiga atenta i no es tornen a produir altres robatoris per part d’estos desalmats i miserables que s’estan aprofitant el treball dels Fallers”- ha sentenciat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.88.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.