Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Octubre del 2021
PP

El PP denuncia la degradació de l'entorn de la Torre

Folgado: “en els últims anys, la tònica habitual dels peus de la Torre és la presència de brutícia, pintades i el mal ús del fossat cobert, aombrant un punt de la ciutat que ha de ser referent per a tots”.

El PP de Torrent ha alertat del gradual estat de degradació que està patint l'entorn, d'important valor patrimonial, de la Torre de Torrent, epicentre històric de la ciutat. Els desfets, el maltractament i l'abandó és la imatge que hui dia pateix aquest monument de rellevància patrimonial i cultural.

 

La Portaveu i Presidenta popular, Amparo Folgado, ha denunciat que “en els últims anys, la tònica habitual dels peus de la Torre és la presència de brutícia, pintades i el mal ús del fossat cobert, aombrant un punt de la ciutat que ha de ser referent per a tots”.

 

Segons apunten els populars, cada vegada que es produeix una celebració, es col·loquen urinaris portàtils i contenidors en la mateixa paret de la Torre, havent-hi molts més punts en tota la plaça per a col·locar-los sense molestar a la resta de veïns i respectant al seu torn aquest enclavament històric.

 

 

La formació també ha denunciat que, les lloses que cobreixen provisionalment el fossat de la Torre, no estan fetes per a albergar grans pesos, però que habitualment està suportant l'estacionament de vehicles pesants o de vehicles oficials cada vegada que es realitza un acte en l'Antic Mercat. L'última vegada que es va poder veure aquesta imatge, fins a 10 cotxes oficials sobre aquest fossat, en ocasió d'una visita de Ximo Puig i l'ex Ministre Ábalos.

 

La líder popular ha afirmat que “la imatge de la Plaça Colón ha de ser positiva, respectuosa i d'acord amb el monument que acull en el seu si, com és la Torre, orgull de la ciutat de Torrent i que hui dia és menyspreada pel govern de PSOE i Cs donada la deixadesa en la seua cura.”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.230.162.238

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.