Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Octubre del 2021
CULTURA

Torrent inicia la seua setmana cultural amb motiu del Nou d’Octubre 

La Plaça Major acull un cap de setmana de dansa i música tradicional valenciana i l'Auditori presenta el cicle ‘Dons de cinema’ 

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors, el primer cap de setmana d'octubre l'ajuntament de Torrent ha organitzat diverses actuacions i espectacles.


La Plaça Major va acollir en la vesprada del divendres un espectacle de balls i música tradicional valenciana, que va comptar amb la participació del *Grup de *Ball l’o i el dos, de Torrent. Prèviament, a la sala cívica de l'Antic Mercat, es va oferir un concert gratuït que va ser a càrrec de l'agrupació musical Els majors de l'Horta Sud, amb el qual es commemorava a més el dia internacional de les Persones Majors


A l'acte van acudir com a convidats diversos membres de la corporació municipal, que van acompanyar a l'alcalde Jesús Ros i en companyia de familiars i amics dels membres d'aquesta agrupació musical, que reuneix components d'altres bandes veïnes, van gaudir d'un repertori que incloïa peces clàssiques, boleros i pasdobles executats amb gran voluntat pels seus músics.


Per part seua, el Grup de Ball de Torrent i el Grup d’albaes i danses Els Llauradors de Torrent van fer el propi en les vesprades de dissabte i diumenge, respectivament, oferint al públic present un variat repertori dels balls i les cançons populars tradicionals tradicionalment lligades al folklore valencià.


La Plaça Antonio Panes va ser l'escenari per als tallers d'animació infantil i un espectacle teatral que van completar aquestes dues jornades festives de celebració de la setmana cultural.


I, finalment, l'Auditori va iniciar el divendres un cicle de cinema independent dedicat a les Dons del cinema que va ocupar les vesprades del dissabte i del diumenge amb unes sessions d'entrada lliure i gratuïtes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.66.188

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.