Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Octubre del 2021
SUCESSOS

Obert judici oral pel cas de les paperetes de la grossa de El Niño del Sant Sepulcre

Obert judici oral pel cas de les paperetes de la Grossa de El Niño del Sant Sepulcre. El gener de 2017 la germanor va ser agraciada amb el primer premi del sorteig que va deixar a Torrent 90 milions d'euros en dècims i participacions.

 

Però un grup de germans es van quedar sense paperetes i mesos després van presentar una querella a la germanor per no haver-los entregat les participacions "com de costum". En total són 13 persones que es van unir per a reclamar 744.000 euros.

 

En un primer moment, les denúncies van ser acceptades en una mateixa causa, però el febrer de 2020 el jutge va dictar el sobreseïment de la causa després d'escoltar les declaracions de perjudicats i membres de la Junta Directiva, descartant l'apropiació indeguda de la directiva però no d'una persona en concret.



Segons l'advocat de la germanor, aquesta persona va obrir un compte corrent conjunt amb un grup de companys de treball per a cobrar el premi de les participacions, per la qual cosa, "es demostrarà que és un compte conjunt i no d'una única persona com afirmen l'acusació particular i la fiscalia".



L'advocat del Sant Sepulcre recorda que les participacions que no es van vendre es van retornar i destruir i es va liquidar el sorteig el 4 de gener de 2017. En concret es van destruir 165 paperetes pendents de repartiment, més 126 que no es van vendre. Sense data per al començament del judici, el representant legal de la germandat confia que tot se solucione a favor del seu client, "hi haurà judici i mai es sap, però confie que no tindrà recorregut".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.61.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.