Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 04 de Octubre del 2021
FUTBOL SALA

L'Hispanic goleja a l'Alfafar a casa 6 a 0

L'equip torrentí no disputava un partit oficial autonòmic en el pavelló Anabel Medina

Primer partit de la temporada 2021-22 en l'Anabel Medina del CEF Hispanic en la categoria autonòmica, des de la temporada 2014/15 temporada del campionat autonòmic i ascens a la divisió de plata l'equip de Torrent, no disputava un partit oficial autonòmic en el pavelló torrentino. L'anècdota de la trobada ha sigut que en la porteria d'aqueixa temporada es trobava M.ª José "Chuky" i una joveneta Belén Pastor que hui defensava els colors del CD Maguen Alfafar.

El retorn no ha pogut ser millor davant un equip, el Maguen Alfafar que malgrat la inflada derrota a dau una gran imatge, mostrant-se un equip seriós i ben treballat que només han abaixat els braços en encaixar el cinqué, molt bon joc, però els ha faltat definició, tot el contrari a les xiques de Chuky que hui han convertit quasi tot el que tiraven i tot el contrari a la primera jornada que van fallar quasi tot el que hui els ha entrat, per la qual cosa van acabar perdent davant Bisons "B" 4-3 fruit dels molts errors.

L'equip ha disputat un partit quasi perfecte i molt treballat davant un equip que s'ha mogut molt bé al parc, la forta pressió els moviments ràpids de pilota i sobretot l'altíssima efectivitat anotadora han sigut la clau d'una merescuda victòria.

El primer gol ha sigut matiner i al minut 3, San ha fet el seu gol en rematar una passada de Sofia 1-0, la insistència de les locals ha provocat el 2-0 de Carla després d'un fort tret creuat, el 3-0 en el minut 17 no podia ser d'una altra persona que, de Cris, la capitana torrentina segueix afinada i amb el punt de mira equilibrat, amb el 3-0 la trobada ha arribat el descans.

La segona meitat ha arrancat amb les d'Alfafar més intenses, però les torrentines han seguit amb la forta i ordenada defensa i ocasions en totes dues porteries que Núria i Betlem atallaven sense problemes fins i tot Mireia ha manat l'esfèric al pal, el 4-0 no ha arribat fins a compliment el minut 30 obra d'Andrea, maçada per a les visitants que en el minut 33 veien com Mireia en jugada personal i d'arpa cap al 5-0, rematant el gran dia d'encert en el minut 37 Clara amb el 6-0 que s'ha arribat al final de la trobada.

La pròxima jornada serà el 17 d'octubre en l'Anabel Medina davant el dificilíssim i aspirant Cabanes FS, les de Castelló pese haver perdut les seues dues trobades continuen sent un dels equips importants al final de temporada.