Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Setembre del 2021
CULTURA

La 48a Fira del Llibre es prepara ja a Torrent

Del 30 de setembre al 3 d'octubre la plaça Unió Musical acollirà les tradicionals casetes, a més de xarrades, espectacles i activitats infantils 

L'Ajuntament de Torrent ha organitzat la Fira del Llibre que s'inaugurarà aquest dijous 30 de setembre, a les 19.00 h. La plaça de la Va unir Musical acollirà les instal·lacions de deu casetes -huit d'elles pertanyen a llibreries- que durant el cap de setmana conviuran amb altres actes culturals, recreatius i festius.


El dissabte se celebrarà el dia del llibre amb actes que inclouen presentacions de llibres i signatures dels autors, a més d'activitats alternatives com a tertúlies, tallers, concerts i contacontes. 


Aquells que decidisquen acostar-se a conéixer les novetats editorials d'aquesta temporada també podran beneficiar-se d'un descompte del 10% en la compra de llibres; i a més s'organitzarà un sorteig d'alguns exemplars.


Patricia Sáez, regidora d'Arxius i Biblioteques, anima a gaudir d'aquesta festa de la lectura. “Es tracta de fer reviure aquests actes festius amb el pols de sempre, i celebrar al costat dels veïns i veïnes la que és la segona fira del llibre més antiga de València”, comenta la regidora. 


Un altre dels actes programats per a aquesta setmana cultural és el cicle de cinema independent que durant els tres primers dies d'octubre recollirà les produccions cinematogràfiques de tres dones, entre elles la torrentina Susi Gozalvo. L'accés a la projecció d'aquestes cintes és gratuït, encara que serà necessari retirar la invitació en la mateixa taquilla, abans de l'espectacle.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.9.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.