Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Setembre del 2021

La xarxa d'aigua potable arribarà a Montehermoso, El Pantà i Monte Real

El Pla d'Inversions d'Aigües de l'Horta de 2022 preveu millores en la xarxa general de proveïment i distribució d'aigua per a les zones urbanitzades situades fora del nucli urbà

L'Ajuntament de Torrent continua fent nous passos per a aconseguir que l'aigua potable arribe a centenars de cases disseminades al llarg del terme municipal. L'alcalde Jesús Ros ha explicat aquest matí als mitjans de comunicació, en la tradicional trobada amb els periodistes, les últimes mesures que l'equip de govern impulsarà perquè l'aigua potable arribe a tres urbanitzacions de la ciutat, com són Montehermoso, El Pantà i Monte Real, “actuacions totes elles que donen resposta a històriques peticions i reivindicacions veïnals”.


En aquests moments s'ultima en la colònia Montehermoso-Sant Josep les obres de canalització, que permet la connexió amb la xarxa general de proveïment d'aigua potable, moment en el qual l'Alcalde ha anunciat dos nous encàrrecs en la zona: el d'un projecte de xarxa de distribució d'aigua potable a la urbanització i un segon projecte de renovació del clavegueram.


Una actuació similar es durà a terme en El Pantà. Després de dur a terme Aigües de l'Horta les actuacions necessàries per a connectar amb la xarxa d'aigua del polígon Masia del Jutge a l'agost de 2017, ara es fa necessari actuar sobre una xarxa d'aigua i un sistema de clavegueram obsolets, per la qual cosa també es treballarà en projectes propis per a una nova xarxa de distribució d'aigua potable i de clavegueram a la urbanització.


“Fem un pas més per a millorar la qualitat i garantir la continuïtat del subministrament d'aigua potable a les urbanitzacions, incrementant el cabal i la pressió de la xarxa, i disminuint les pèrdues per l'eliminació de les fugides i la reducció dels casos de manteniment i reparació. En definitiva, continuem treballant per una ciutat més amable i millorant la qualitat de la vida dels torrentinos”, ha argumentat la regidora de Gestió de la Ciutat.

 

L'aigua creuarà el by-pass per a arribar a Monte Real
D'altra banda, l'alcalde Jesús Ros ha donat a conéixer una nova inversió inclosa en el Pla d'Inversions de 2022 dels pressupostos aprovats recentment pel Consell d'Administració d'Aigües de l'Horta. Així, l'Ajuntament de Torrent impulsarà a través de l'empresa pública el transvasament de l'aigua potable des del Toll i l’Alberca fins a Monte Real. Una actuació que permetrà integrar en la xarxa general de proveïment a zones que, fins ara, quedaven fora de l'abast de la xarxa municipal d'aigua potable i que comptaran amb una inversió pròxima als 800.000 euros. Una obra de gran calibre que creuarà el by-pass per a connectar els actuals depòsits de proveïment de la urbanització a la xarxa d'aigua potable.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.152.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.