Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Octubre del 2021
FUTBOL

El Torrent CF destitueix a Ángel López després de deixar l'equip cuer amb 2 punts

La directiva, reunida després del partit, ha decidit este dilluns acomiadar a l'entrenador alacantí després de tres derrotes i una ratxa de 2 punts de 15 possibles

El centenari no ha començat bé per al Torrent CF, i la directiva hauría decidit actuar finalment davant una ratxa pèssima de l'equip de talonari format per a enguany. Segons ha pogut saber este periódic en exclusiva, el president del Club, Victor Ventosa, reunit amb la seua Junta Directiva, ha decidit acomiadar a Ángel López, el tècnic alacantí que va substituir l'any passat al torrentí Santi Marín després de l'ascens quan l'equip estava a tres punts del tercer en lliga. La notícia, que circulava des d'aquesta vesprada per l'Estadi Sant Gregori, no ha sigut encara confirmada pel club, que no ho farà públic oficialment fins que no estiga resolt el contracte.

El tècnic alacantí, que no va aconseguir la permanència fins a l'últim partit a casa, tampoc ha sigut revulsiu esta temporada i només ha aconseguit 2 de 15 punts possibles. 2 Empats i 3 derrotes en lliga, i altres 2 empats en Copa Federació. Amb aquest resultat l'equip es queda cuer empatat a 2 punts en 18é en llocs de descens, però encara a 4 punts de la salvació, encara que podria baixar un sisé depenent dels descensos. 

El Torrent CF volia celebrar amb una promoció l'any del seu centenari, però l'arrancada de l'equip d'Ángel López en lliga ha sigut molt decebedora per a l'afició, que ha omplit de comentaris negatius les xarxes socials del club demanant un canvi en la banqueta. Les primeres crítiques van arribar amb la derrota a casa contra el Silla, i es van refermar aquest diumenge amb la derrota davant el Saguntí amb un futbol molt pobre. 

El president havia manifestat en declaracions al propi club que l'objectiu d'enguany era barallar per estar a dalt. Per a enguany el club havia augmentat significativament el seu pressupost, fins al punt de fitxar vertaderes estreles de la tercera divisió. No obstant això, aquesta plantilla quasi totalment renovada i en la qual només quedaven 5 jugadors de l'any passat, no ha pogut conjunyir-se i formar un equip sòlid, L'àmplia renovació àmplia no ha ajudat a crear un equip conjunyit i els mals resultats han fet posar nerviosos a tots, tant a jugadors, com a afició, i també a la directiva. 

 

Sona Mullor, de l'Ontinyent 1931, per al relleu en la banqueta del Torrent CF
El Torrent CF té un panorama difícil. El pròxim partit es desplaçarà per a enfrontar-se al rebrà al Torrellano i viatjarà per a mesurar-se després al Villareal C. Per al pròxim partit és possible que haja d'asseure's encara el segon entrenador. De moment sonen noms com Mullor, tècnic que entrena Ontinyent 1931 per a tornar a un gran a la categoria que es mereix després de la seua desaparició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.25.74

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.