Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Setembre del 2021
ESPORTS

El públic torna als entrenaments de les escoles esportives del Torrent CF

El club torna a permetre l'accés al Sant Gregori amb limitació d'aforament per als 42 equips de la pedrera

Les escoles esportives del Sant Gregori han tornat a poder comptar amb l'alé de públic en les graderies en els entrenaments. En la memòria queden les esperes dempeus, amb pares i mares a les portes dels centres esportius els primers mesos. La notícia ha sigut tota una alegria, especialment per a una de les escoles més nombrosa, amb 42 equips com la del Torrent C.F, que estrena també 2 equips femenimos després de l'acord amb el C.E.F. Hispanic.

L'obertura suposa un pas més cap a la normalitat, trencada al març de 2020. La Fundació Esportiva Municipal de Torrent va autoritzar fa mesos l'accés als centres esportius, però han sigut els clubs els que han anat obrint l'accés depenent de les seues possibilitats. En el cas del Torrent CF s'ha esperat fins ara. Fins i tot hi ha clubs que tenen limitats els accessos de públic, una limitació que sembla que comença a acabar amb la rebaixa de la incidència acumulada després de la cinquena ona.

Els familiars i aficionats podran per fi assistir a les sessions preparatòries durant la setmana, sota el compliment d'una estricta normativa: accés lliure fins a complir l'aforament permés, utilització de la màscara en tot moment, s'ha de mantindre la distància interpersonal de seguretat de metre i mig, també, la separació d'un seient entre el públic en la graderia amb seients i la ubicació en les marques taronges en el cas de les graderies de formigó. A més, està prohibit menjar o beure (a excepció d'aigua) i el públic no pot estar dempeus ni transitar per les instal·lacions, excepte en l'entrada i eixida i els accessos als lavabos i cafeteria.

“Per als xiquets i xiquetes de la nostra escola és molt important tornar a sentir l'afecte dels seus familiars en les graderies, i viceversa, tots estàvem desitjant fer aquest pas més cap a l'anhelada normalitat. Això sí, des del respecte i el compliment màxim de les normes i restriccions pel COVID, perquè volem evitar qualsevol tipus de contratemps, com ha de ser”, comenta Toni Jareño, director esportiu del Torrent C.F., amb més de huit-cents xiquets i xiquetes sota la seua gestió.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.236.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.