Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Setembre del 2021
URBANISME

Torrent pateix una nova avaria de llum generalitzada en diversos barris de la ciutat

Zones de l'Avinguda Al Vedat, Ermita, Parc de Trènor, Mont-Sió o la carretera de Picanya s'han quedat sense llum durant més d'una hora i mitja

Els torrentins comencen ja a acostumar-se als talls de llum. L'última sorpresa s'ha produït aquesta vesprada amb una avaria generalitzada a la ciutat de Torrent que ha afectat la part baixa de l'Avinguda Al Vedat, i també a part de l'Ermita, Parc de Trènor, Mont-Sió o habitatges de la carretera de Picanya entre altres. Segons ha informat la distribuïdora Iberdrola l'avaria que ha començat sobre les 17.35 s'anava a mantindre almenys fins a les 18.45 hores.

La sorpresa per als comerciants d'aqueixos carrers ha sigut majúscul. Molts dels treballadors esperaven a la porta al fet que tornara la llum sense cap mena d'informació sobre el que podria durar. Les xarxes socials s'han encés per a queixar-se sobre els habituals talls generalitzats. Torrent ha patit tres grans apagades en gran part de la ciutat en els dos últims anys sense que es conega de moment si l'origen és estructural o puntual.

El 17 d'octubre de 2018 es va produir una altra apagada històrica que va durar en algunes zones més d'una hora. L'Avinguda al Vedat, l'Ermita, Pare Méndez, La Torre són només alguns dels barris que es van veure afectats per la falta de subministrament.

En algunes zones només va afectar la llum dels fanals però en altres barris, també es van quedar sense llum en els habitatges. Molts comerços no van poder tancar les seues portes, pel fet que les seues persianes funcionen amb energia elèctrica.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.4.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.