Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Setembre del 2021
FALLES

La Falla de la Plaça tria a les seues màximes representants per a 2022

Anna Mora Miquel, Lorena González Andreu i Samuel Quintanar Mora seran els representants de la comissió més antiga de Torrent en 2022

La comissió de La Plaça ha revelat qui seran els seus representants per a l'exercici 2022. Esperant que se celebrara la setmana Fallera fa quinze dies, és de les poques falles a la ciutat, que encara no havien revelat el secret.



En un emotiu acte als peus de la Torre, els fallers de la Plaça van poder conéixer el nom dels seus màxims representants. La jove, Anna Mora Miquel serà la Fallera Major per a 2022, Lorena González Andreu serà la seua Fallera Major Infantil, qui estarà acompanyada per Samuel Quintanar Mora, com a president infantil. Els tres, presents en l'acte, van rebre la felicitació de la presidenta, Lorena Andreu Guillem en nom de tota la comissió.



L'acte també va servir per a acomiadar-se dels qui han sigut les màximes representants de la comissió en els exercicis 2020 i 2021, Pepa Mora Puig i Lucia Mora Cano. Ambdues van poder celebrar fa quinze dies, per fi, la seua setmana fallera, aconseguint per primera vegada en molts anys, guanyar el Primer Premi de Secció Especial en el monument infantil, obra de Pedro Rodríguez.



Els nous representants de la Falla de la Plaça, Anna Mora, Lorena González i Samuel Quintanar, al costat de la presidenta Lorena Andreu, van exercir anit els seus nous càrrecs en el comiat de les Falleres Majors de Torrent 2020-2021, Alicia Pallardó i Sandra Peris, en l'Hort de Trénor.



La Falla de la Plaça de Torrent, afronta aquest exercici 2022 amb molta il·lusió i com en els últims anys, apostant pel monument. Per a la falla gran, repeteix Fer Març i per al monument infantil, la Plaça ha apostat per José Gallego, qui ha tornat a guanyar el primer premi amb la Falla Convent Jerusalem en 2021.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.40.177

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.