Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 16 de Setembre del 2021
VOX

Vox lamenta la falta d’inversions per evitar inundacions

Des del grup municipal VOX TORRENT reclamen que es netege totes aquelles zones que actualment es troben tapades i evitar una acumulació de materials, fems i vegetació.

El grup municipal de Vox es lamenta que s'aproxime la temuda “gota freda” i el barranc de Torrent segueix sense estar endreçat i preparat. Les últimes precipitacions ocorregudes la primera setmana de setembre diuen "no és més que el preàmbul del que, tots els anys, es produeix; no obstant això, l'equip de govern de Torrent tanca l'orella a les seues competències i esquiva intervindre en el barranc."
 
Des del grup municipal VOX TORRENT reclamen que es netege totes aquelles zones que actualment es troben tapades i evitar una acumulació de materials, fems i vegetació. Des de la corporació diuen que l'any passat, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer va emetre un informe en el qual recordava a l'Ajuntament de Torrent que és l'organisme competent per a netejar les zones barrancoses que confronten amb el nucli poblacional.
 

"Hem reclamat, en innombrables ocasions a l'equip local de govern, la necessitat d'escometre la neteja dels desaguadores que puguen provocar retencions en la recollida d'aigües pluvials i desencadenar trombes en les zones d'interseccions. És per tots conegut que les majors catàstrofes ocorregudes en poblacions pròximes a barrancs després de fortes pluges, es produeixen per no netejar i buidar aquests llits. Des del grup municipal VOX TORRENT insistirem, una vegada més, que l'equip de govern assumisca les seues competències i actue immediatament en la zona del barranc"- conclouen.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.166.200.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.