Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 16 de Setembre del 2021
MEDI AMBIENT

Torrent torna a inundar-se amb una nova tempesta torrencial que deixa més de 50 litres

La imatge de contenidors "nadant" des de la part alta de la ciutat ha donat la volta en les xarxes socials

Per segona vegada en dues setmanes, la ciutat ha tornat a inundar-se. La virulència de la sorprenent tempesta de la Plantà s'ha tornat a repetir. I ho ha fet sense avisos per part de les autoritats ja que no hi havien avisos de pluges a la província. La tempesta ha sigut tan torrencial que ha tornat a deixar més de 50 litres en pocs minuts, arribant a taxes de pluja de 232 litres per hora, una intensitat que no han pogut suportar els embornals de molts barris de la ciutat.

Segons els bombers, s'han hagut de rescatar a persones en dos vehicles que han quedat atrapats en el pas inferior de Parc Central i en carrer Buenos Aires. La imatge de desenes de contenidors nadant des de la part alta de la ciutat des de la Marxadella o Avinguda al Vedat ha donat la volta en les xarxes socials, en la qual els torrentins han compartit la situació per la qual han hagut de passar.

El fet que la tempesta haja descarregat al voltant de les set de la vesprada ha sorprés a molta gent tornant de treballar, la qual cosa ha ocasionat importants embossos en totes les entrades, on a penes es podia veure per la caiguda de l'aigua.

 

Els vídeos també inunden les xarxes socials

Els torrentins han compartit amb els seus telèfons mòbils les conseqüències de les fortes pluges. Les xarxes socials s'omplien de fotos i vídeos amb la força de l'aigua. Els contenidors han sigut els grans protagonistes amb molts vídeos de la baixada des de la Marxadella a Parc Central. L'Aigua ha inundat gran part dels barris com ara Germanies, Sant Valerià, L'Horta, Centro Històric i per suposat Parc Central, on s'han tornat a repetir imatges de cotxes ofegats fins a la meitat, baixos comercials i també cotxeres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.33.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.