Dimarts, 19 de Octubre del 2021

Actualitzada Dilluns, 18 de Octubre del 2021 a les 12:42:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 16 de Setembre del 2021

URBANISME

L'Ajuntament arranca una campanya pilot per a instaurar el contenidor marró

La posada en marxa d'aquest cinqué depòsit orgànic augmentarà el contracte amb l'empresa de fems en 300.000 euros

L'Ajuntament arranca una campanya pilot per a instaurar el contenidor marró. La posada en marxa d'aquest cinqué contenidor augmentarà el contracte amb l'empresa de fems en 300.000 euros. Per a posar en marxa aquest projecte es col·locaran 160 contenidors "intel·ligents" que només podran accionar-se mitjançant targeta o aplicació mòbil.

 

Aquest programa pilot començarà entre els carrers Camí Reial i Sant Fermín, "l'objectiu és començar en una de les zones amb més densitat de població i aconseguir a les 18.000 persones que viuen en aquesta zona de Torrent" ha aclarit la regidora d'urbanisme, Inma Amat. Per a informar d'aquest programa s'ha decidit el "porta a porta", a més de punts informatius els caps de setmana.

 

"En cada visita s'entregarà un xicotet contenidor per habitatge amb bosses compostables i la targeta que permet obrir els depòsits intel·ligents" va aclarir Amat. A més, amb l'objectiu d'animar als ciutadans i ciutadanes a utilitzar aquest cinqué contenidor, es realitzarà un sorteig setmanal de 150 euros, en tres targetes de 50 euros, per a poder gastar en el comerç local amb la col·laboració d'IDEA'T. "L'objectiu és fomentar el seu ús i implantar aquest servei en tota la ciutat abans de 2024" va aclarir la regidora.
 

"La setmana que ve arranca aquesta campanya pilot que s'engloba dins del pla local de gestió de residus que el govern municipal ha implementat amb la finalitat de millorar i renovar els serveis públics, donant continuïtat a les millores que s'han iniciat recent" ha finalitzat Amat.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.179.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.