Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Setembre del 2021
OCUPACIÓ

Nova Llançadora Connecta Ocupació a l'octubre

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys; amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector labora.,

“Llançadores Connecta Ocupació” és un programa gratuït d'orientació laboral per a ajudar i guiar a persones en situació de desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals. Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials; comptaran amb el suport i l'assessorament d'especialistes per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.


Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys; amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia. Les persones interessades a participar disposen fins al 8 d'octubre per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial, en dependències d'Idea´t (carrer València, 42) en horari de 9 a 14 hores; sol·licitant cita prèvia en el telèfon 96 111 18 68. La iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i la col·laboració de l'empresa pública Idea´t de l'Ajuntament de Torrent, Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica impulsen a l'octubre 16 noves Llançadores Connecta Ocupació en 16 ciutats de 8 Comunitats, entre les quals figura Torrent. Per a això es compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració d'Idea’t, empresa pública de l'Ajuntament de Torrent.

 

Perfil de les persones destinatàries 
La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent començarà a la fi d'octubre i estarà operativa fins a finals de març de 2022, oferint de manera gratuïta orientació laboral i assessorament per a persones en atur o desocupació. Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia. 


Format mixt: en línia + presencial 
Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l'Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia si així es requereix per la situació de la pandèmia. 


Activitats
Comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D'aquesta manera, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.141.6

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.