Dimecres, 08 de Desembre del 2021

Actualitzada Dimecres, 08 de Desembre del 2021 a les 07:57:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Setembre del 2021

PP

Torrent perd una subvenció contra la violència de gènere per tindre deutes amb l'Agència Tributària

Folgado: “l'equip de govern del Sr. Ros ha d'explicar als ciutadans de Torrent, les raons de per què tenim deutes amb l'Agència Tributària i perdem una subvenció per a actuar contra la violència de gènere”

La Diputació de València ha denegat a l'Ajuntament de Torrent una subvenció destinada als ajuntaments que integren la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere, per tindre deutes amb l'Agència Tributària. Així va quedar reflectit en el Butlletí Oficial de la Província de València el mes d'agost passat.

 

La portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado es pregunta “per què té l'Ajuntament de Torrent deutes amb Hisenda i de quin deute es tracta, per a perdre subvencions importants, quan tenim superàvit en els comptes”.

 

Tan sols onze ajuntaments de tota la província han perdut aquesta subvenció contra la violència de gènere en 2021 per diferents raons, enfront dels 92 que sí l'han rebuda.

 

Els populars afirmen “sentir vergonya” perquè l'Ajuntament de Torrent tinga deutes amb l'Agència Tributària i sol·liciten de l'equip de govern que explique les raons, “l'equip de govern del Sr. Ros ha d'explicar als ciutadans de Torrent, les raons de per què tenim deutes amb l'Agència Tributària i perdem una subvenció per a actuar contra la violència de gènere, o és que ha gastat ja tot el superàvit a comprar solars, palauets i edificis”, es pregunta la líder de l'oposició.

 

Folgado també afirma que “el pròxim 25 de novembre celebrarem el Dia Contra la Violència de Gènere a Torrent, però a la vista està el nul interés del seu equip de govern en la prevenció enfront de la violència contra la dona, en una època en la qual veiem que s'està incrementant, per no complir els requisits que se'ns demana per a poder rebre aquesta subvenció”.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.23.219.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.