Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Setembre del 2021

Torrent inicia el mes de setembre sense ‘llistes d'espera’ en els seus serveis socials

Els programes d'atenció social a les persones registren un important increment a l'estiu

El Centre d'Atenció Social “Santo Domingo”, en les instal·lacions de la qual es troben els serveis centrals i la unitat administrativa de Benestar Social de l'ajuntament de Torrent, ha rebut durant el mes d'agost passat a persones i famílies que requerien l'atenció dels serveis socials municipals.


José Antonio *Castillejo, regidor d'Atenció i Solidaritat, destaca que “els centres d'atenció social són conscients de les dificultats derivades de la situació actual, per la qual cosa hem tractat de mantindre, i fins i tot d'incrementar, els programes i serveis d'ajuda i atenció a persones i col·lectius socialment vulnerables”.


En aquest període, el personal tècnic dels serveis socials ha realitzat 49 atencions a persones en situació de dependència, a més de fer altres tasques com les valoracions de dependència o de continuar donant continuïtat al programa “*menjar a casa” i mantindre els serveis d'ajuda a domicili i dependència.


D'entre totes aqueixes atencions, 21 intervencions s'han vist relacionades amb l'atenció a la infància i adolescència, a les quals cal sumar a més de 50 xiquetes i xiquets que han gaudit a l'agost del Campus Social.
Altres 33 persones han necessitat ajuda en alguna mena de gestió que correspon amb la tramitació d'expedients relacionats amb la Renda Valenciana d'Inclusió, i almenys 113 persones al costat de les seues famílies han sigut ateses amb ajudes urgents per a cobrir necessitats bàsiques i mitigar la seua vulnerabilitat social.


Quant a una altra mena d'intervencions generals d'atenció primària, 102 persones han requerit aquesta atenció, sent en total més de 300 persones i famílies socialment vulnerables les que han utilitzat els recursos socials que el consistori municipal posa a la disposició de la ciutadania.


Aquestes actuacions realitzades durant el mes d'agost passat, a més de les dutes a terme en els mesos precedents, han significat un increment important en el nombre d'atencions i intervencions realitzades, però a més ha permés el començar aquest mes de setembre amb totes les cites al dia i sense “llista d'espera” en els quatre centres de proximitat d'atenció social amb què compta la nostra ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.169.91

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.