Dissabte, 18 de Setembre del 2021

Actualitzada Divendres, 17 de Setembre del 2021 a les 18:41:57 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Setembre del 2021

La Casa de la Dóna de Torrent presenta el programa d'activitats

Consulta ací tota la programació de cursos, tallers, xarrades i exercicis per al curs 2021-2022

La Casa de la Dóna Torrent finalitza l'any 2021 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a la població de totes les edats. Les activitats, coordinades per l'Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d'una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.


Igual que en altres ocasions, les activitats s'agrupen en tres grans blocs, que es dirigeixen essencialment a: la pràctica d'exercicis físics, en l'apartat de “cossos diversos i valents”; els tallers creatius, en “formant-se i transformant”; i les xarrades o cursets, en “empoderades.


A aquests cursos i tallers programats per al tercer trimestre del 2021, cal afegir altres activitats gratuïtes, com el “cinema violeta”, un *cineforo mensual on es reflexionarà sobre les relacions de gènere, i “elles compten, diàlegs per la igualtat”, un espai de trobades per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conéixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d'una perspectiva de gènere.


Les inscripcions per a totes aquestes activitats estaran obertes des del dilluns 13 de setembre, a través del portal d'inscripcions de l'ajuntament, o bé presencialment, mitjançant registre d'entrada, a l'ajuntament. Les activitats començaran dilluns que ve 20 de setembre.


La programació completa per a aquest tercer trimestre de l'any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dóna. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dóna: @casadeladonatorrent, en Facebook; @casadeladona_torrent, en Instagram.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.215.177.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.