Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Dilluns, 13 de Setembre del 2021
ESPORTS

FC Barcelona, campió de l'III Torneig Ciutat de Torrent

L'equip català es va imposar al Stella Azurra per 73-44 en la final, tancant així un campionat júnior d'altíssim nivell baloncestístic a la ciutat de Torrent

El III Torneig Ciutat de Torrent Memorial Pascual Chulià, oranitzat pel Nou Bàsquet de Torrent i en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent, ha finalitzat aquest diumenge amb la victòria del FC.Barcelona enfront del Stella Azurra.

La fase de grups del campionat va començar dijous passat, en la qual es van disputar partits fins al matí del dissabte. Ja a la vesprada del dissabte van començar les semifinals del torneig, en les quals es van creuar el millor equip del grup “A” (*Basket *BRNO) contra el segon millor classificat del grup “B” (Stella Azurra) i el millor equip del grup “B” (FC.Barcelona) contra el segon millor classificat del grup “A” (Joventut de Badalona).

En aquestes semifinals, van sorgir vencedors el Stella Azurra i l'FC.Barcelona, els qui van disputar la final del diumenge. Per part seua, el Basket BRNO i el Joventut de Badalona, van disputar el partit pel 3r i 4t lloc, en el qual el Joventut de Badalona aconseguisc la victòria per 78-73.

En la final del diumenge, l'FC.Barcelona va demostrar el gran potencial que havia donat en el torneig en véncer per un contundent 73-44 a l'equip italià. Després de la finalització del partit, es va procedir al lliurament dels premis; Millor Quintet del Torneig: Jakub Necas (Basket BRNO), Ruben d'Oliveira (Joventut de Badalona), James Ugochukwu (FC.Barcelona), Conrad Martinez (Joventut de Badalona) , Matteo Visintin (Stella Azurra) i MVP del campionat: David Gómez (Coosur Betis).