Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Setembre del 2021
CULTURA

Convocada la X Edició dels Premis Carta de Poblament 2021

Aquests guardons concedeixen cada dos anys a persones, associacions o col·lectius que hagen contribuït amb la seua labor a la divulgació i el reconeixement de continguts que han repercutit de manera significativa en la societat en general, o en la societat torrentina en particular

L'Ajuntament de Torrent ha convocat la X Edició dels premis Carta de Poblament. Aquests guardons concedeixen cada dos anys a persones, associacions o col·lectius que hagen contribuït amb la seua labor a la divulgació i el reconeixement de continguts que han repercutit de manera significativa en la societat en general, o en la societat torrentina en particular.

 

D'acord amb les bases que regeixen la concessió d'aquests premis, s'estableixen quatre categories diferents: arts, lletres i esports; ciència, tecnologia i medi ambient; societat i concòrdia; i a la trajectòria professional.
"Després de dotze anys de trajectòria des de la seua creació –comenta la regidora de Cultura, Susi Ferrer-, aquests premis han començat a calar en la societat torrentina, per la qual cosa la des de la delegació de cultura continuem apostant per premiar a aquelles candidatures que donen més realç al desenvolupament de les arts i les ciències i que al mateix temps contribuïsquen a divulgar una imatge de Torrent d'acord amb el que la nostra ciutat es mereix".
 

Les propostes es presentaran mitjançant la sol·licitud "proposta de candidatura Premis Carta de Poblament" que està disponible en la web de l'ajuntament. El termini per a la presentació de candidatures comença l'1 de setembre i finalitza el 21 d'octubre.

 

Les candidatures podran ser proposades per universitats, acadèmies, col·legis professionals, fundacions i associacions o entitats anàlogues, i un jurat proposat per la delegació de cultura i compost per personalitats de reconegut prestigi avaluarà la qualitat de les propostes presentades.



Finalment, en un acte que se celebrarà previsiblement a la fi de novembre -en una data tan pròxima com siga possible al dia 28 de novembre, per a recordar el dia en què segons la història es va signar la Carta de Poblament de Torrent, que concedia possessions a les primeres famílies de pobladors de la ciutat, després de la conquesta de Jaume I- l'organització entregarà als guardonats una escultura i un diploma commemoratius.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.254.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.