Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Setembre del 2021
SUCESSOS

La Policia Nacional deté a un home per simulació de delicte i usurpació d'estat civil

Va ser a l'oficina del DNI a traure's un duplicat amb les dades d'una altra persona i en acarar les petjades es va comprovar que no corresponien amb les dades aportades

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home, de 85 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de simulació de delicte i usurpació d'estat civil, després d'intentar traure un duplicat del DNI, amb les dades d'una altra persona.



Els fets van succeir fa uns dies quan un home es presente en l'oficina del DNI de Torrent, per a traure un duplicat del seu document nacional d'identitat, ja que al·legava haver-lo perdut, presentant una denúncia d'extraviament tant d'aquest com del permís de conduir.



La funcionària de l'oficina va començar les gestions i en comprovar i acarar les petjades aportades amb les dades facilitades, va comprovar que no existia relació entre ambdues, a més que l'aparença física de l'home distava molt de l'edat que figurava en la denúncia d'extraviament.



Davant la possibilitat que l'home estiguera cometent un il·lícit penal la funcionària el va comunicar a un agent, que es va entrevistar amb l'home, donant respostes incongruents, per a posteriorment localitzar el DNI de l'home, el qual es va poder comprovar que era original i si es corresponia amb la persona que tenien al davant. A més es van acarar les petjades, que efectivament va llançar que era el titular del DNI trobat posteriorment.



Per tals fets els agents van detindre a l'home, que va reconéixer que estava fent-se passar per una altra persona, sense donar més explicacions del motiu. L'home sense antecedents policials, va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.203.219.117

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.