Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Setembre del 2021
PP

El PP torna a reclamar més policia davant l'alarmant augment de robatoris en comerços

Folgado: “Torrent necessita més agents de Policia Local, Policia de Barri i sol·licitar més agents de Policia Nacional a la Delegació del Govern, la situació actual d'inseguretat ciutadana és alarmant i va a més”.

El PP ha tornat a denunciar per tercera vegada aquest estiu, la preocupant onada de robatoris que s'estan produint cada nit a la ciutat de Torrent. Concretament i segons han pogut conéixer els populars, aquesta mateixa nit han entrat a robar en un establiment d'hostaleria al carrer Ramón y Cajal, la setmana passada en dos comerços del carrer *Moralets i a la fi d'agost, van entrar a robar a la nit en el mateix establiment d'hostaleria en la Pl. Corts Valencianes. En una altra zona pròxima del Centre Històric, en aquestes últimes setmanes han entrat a robar en un forn en dues ocasions i també en un centre escolar, sempre a la nit.

 

“L'onada de robatoris que venim denunciant des del PP no cessa a Torrent i en aquestes últimes setmanes s'estan acarnissant amb els comerços del centre de la ciutat i el barri de l'Ermita, sense que vegem un reforç en la seguretat ciutadana”, ha denunciat Amparo Folgado.

 

Els populars també denuncien que “els fets delictius s'han incrementat durant l'estiu, però continuen el mes de setembre, la sensació d'inseguretat a Torrent és total i és urgent que es prenguen les mesures necessàries per a incrementar el número de policia al carrer”, ha assenyalat Folgado.

Els populars recorden el “greu error de Jesús Ros” en haver eliminat en 2015 la Policia de Barri que va crear el PP, a més de les oposicions que han sigut anul·lades per la justícia, a causa del no compliment del principi d'igualtat, en les seues bases.

 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha assenyalat que “Torrent necessita més agents de Policia Local, Policia de Barri i sol·licitar més agents de Policia Nacional a la Delegació del Govern, la situació actual d'inseguretat ciutadana és alarmant i va a més”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.244.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.