Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Setembre del 2021
EDUCACIÓ

Torrent inicia el curs escolar amb normes covid als centres i adolescents vacunats

La Policia Local reforçarà la vigilància i seguretat en els accessos als 22 centres educatius de la ciutat

Els col·legis de Torrent han obert les seues portes aquest matí per a rebre als escolars que hui inicien les classes del nou curs 2021-2022. Aproximadament al voltant de 16.000 alumnes i alumnes, pertanyents a centres públics i concertats, s'han incorporat avui a les aules d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius de Formació Professional i Educació Especial. Els centres mantenen les mateixes normes anticovid que en juny (llevat la distància social entre pupitres que passa de 1,5 a 1,2 m.), ús de mascareta obligada i desinfecció de mans. Al voltant de 125.000 alumnes de Secundària de la Comunitat Valenciana, adolescents i joves de 12 a 18 anys, iniciaran el curs escolar immunitzats enfront del Covid-19 després d'haver rebut la pauta completa de la vacuna i amb huit dies transcorreguts des de l'última dosi rebuda. Es calcula que seran al voltant d'un terç d'aquests adolescents i joves valencians que podrien iniciar el nou curs escolar el 8 de setembre ja immunitzats (els primers escolars de Secundària i Batxillerat que reben el segon viari i aconseguisquen la pauta completa van ser els que es van estrenar en la segona setmana d'agost de manera massiva amb la vacuna.)

 

Patricia Sáez, regidora d'Educació, ha volgut destacar “la voluntat del govern municipal d'oferir el seu suport als directors dels centres educatius davant els nous reptes que planteja el protocol de seguretat i higiene i que en aquest curs acadèmic determinarà alguns aspectes de l'organització i el funcionament dels centres”.

 

Reforç de la seguretat
D'altra banda, la Policia Local ha reforçat els dispositius especials per a aquesta tornada al col·le amb senyalització i clos de les zones pròximes als col·legis, i amb un agent que organitza i dirigeix l'entrada i sortida dels escolars en cadascun dels 22 col·legis de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.213.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.