Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Setembre del 2021
ESPORTS

El millor básquet de pedrera se cita en l'III Torneig Ciutat de Torrent

El memorial Pasqual Chulià reunirà vuit clubs del bàsquet europeu del 9 al 12 de setembre

El III Torneig de bàsquet Ciutat de Torrent, memorial Pasqual Chulià, convertirà aquesta setmana a la nostra ciutat en la capital de l'esport de la canastra. Després d'haver estat ajornada l'edició de l'any passat, els pròxims dies, del 9 al 12 de setembre, el campionat de básquet júnior reunirà vuit de les millors pedreres d'equips espanyols i europeus. Al Nou Bàsquet Torrent, que actua com a amfitrió d'aquest memorial, s'uniran els alemanys del IBAM Munic, l'equip txec del Basket Brno i els nois del Stella Azzurra d'Itàlia; per part seva, els clubs nacionals que participen són l'FC Barcelona, "la penya" Joventut de Badalona, el Reial Betis i el València Bàsquet, guanyador de les dues anteriors edicions.

 

La regidora de l'àrea d'Esports de l'ajuntament de Torrent, que ha col·laborat, al costat de la FDM i al club de básquet torrentí, en l'organització d'aquest memorial, ha destacat la consolidació d'aquest torneig entre els esdeveniments esportius del bàsquet júnior, donada la seva projecció internacional, i assegura que "hem posat la nostra obstinació a emprar tots els mitjans disponibles que garanteixin la seguretat dels espectadors i que la celebració d'esdeveniments esportius en espais tancats transcorri sense incidents; esperem que aquestes experiències serveixin per a anar obrint passo a la normalitat i a poc a poc puguem recuperar el pols de l'esport a la nostra ciutat".

 

El campionat, que ret homenatge a Pasqual Chulià, un històric del bàsquet local, es disputarà en el pavelló esportiu El Vedat i en el pavelló de la UCV, i s'organitza en dues fases: una primera fase de classificació, que s'inicia demà dia 9 amb el debut del Nou *Bàsquet Torrent en un enfrontament al FC Barcelona, a les 18.00 hores; i una fase final d'eliminatòries. Els clubs es distribuiran en dos grups per a aconseguir la classificació; els dos primers de cada grup disputaran les semifinals, el dissabte 11, i la final, que es jugarà el diumenge a les 12.00 hores.


A més, com a novetat d'aquesta tercera edició del torneig, els aficionats a la canastra podran seguir tota la informació diària actualitzada, amb resultats i imatges de les trobades, en el compte d'Instagram @*torneigciutatdetorrent.


Així mateix, el partit de debut del NB Torrent, les semifinals i la final del diumenge seran retransmesos en directe per la pàgina de *facebook de la FDM i de l'ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.0.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.