Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Setembre del 2021

Torrent continua amb el projecte de reurbanització de Camí Reial

S'inicien les obres d'una nova fase de renovació de la xarxa d'aigua i de la instal·lació d'enllumenat

L'Ajuntament de Torrent continua amb el desenvolupament del pla de reurbanització dels espais públics. En els últims mesos s'han iniciat les obres en diverses zones de la ciutat, algunes encara en execució o a meitat de procés, i aquesta setmana s'ha iniciat una nova fase en Camí Reial. En aquesta ocasió les obres afecten un tram de 170 m comprés entre els carrers Riu Túria i Sant Marcelino fins a la intersecció amb els carrers Sant Valeriano i Sant Ferran.

 

Les millores en Camí Reial contemplen la renovació de la xarxa arterial i de distribució d'aigua potable, així com la renovació dels col·lectors de sanejament, una instal·lació de xarxa de reg i el soterrament de la instal·lació d'enllumenat. A més, una vegada complides aquestes intervencions, es repavimentarà tota la zona segons la nova secció viària, mantenint el criteri de les millores ja concloses en el tram previ del Camí Reial, amb aparcament en tots dos costats i alineació d'escocells i voreres.


D'altra banda, el desenvolupament de les obres afectarà el trànsit rodat, limitant la circulació de vehicles en doble sentit, de manera que quedarà disponible un únic carril en el qual s'alternaran tots dos sentits de circulació.
La regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat, assenyala que “aquesta ampliació de les actuacions urbanístiques s'engloba en els projectes que el govern municipal ha iniciat amb la finalitat de millorar la imatge urbana de la ciutat i renovar els serveis públics, donant continuïtat a les obres que s'han iniciat recentment en diversos punts de la ciutat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.252.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.