Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 04 de Setembre del 2021
FALLES

Avinguda proposa una desfilada de moda per cremar estereotips

Demà, 5 de setembre a les 18.30 h. l'artista Reyes Pe. reflexionarà amb una performance participativa al voltant dels cànnons de bellesa

La falla Avinguda prepara una desfilada per trencar estereotips en el món de la moda i en la nostra societat i ho fa amb la seua falleta infantil sota el lema "QUÈ ÉS LA BELLESA?". El 5 de setembre a les 18.30 h. l'artista Reyes Pe. reflexionarà amb una performance participativa al voltant dels cànnons de bellesa i tancarà el discurs de la seua falla. Tal i com comenta la mateixa artista: "Denominem bell tot allò que és normatiu. Allò que acostumem a classificar com canònic, estètic, agradable a la vista i establert. Potser aquest aprenentatge erroni repercutisca sobre nosaltres en la nostra etapa adolescent i finalment, ens condicione per a tota la vida. Quan es creix amb aquestes exigències socials, acaben sent exigències personals."


La falla "Què és la bellesa?" planteja una exaltació a qualsevol classe de persones i anima a tos¡ts els xiquets i majors de la falla a participar en una passarel·la on tots i totes som protagonistes, on formen part d'un projecte, viuen el procés i finalment el resultat. Els membres de la falla i l'artista animen a tots a participar-hi, perquè, "Què hi ha millor per a una fallera i un faller, que desfilar damunt de la seua pròpia falla abans de pegar-li foc? Cremem els estereotips."

 

La falla ha aconseguit el premi d'enginy i gracia de la secció especial de les falles infantils de Torrent, junt amb Cronista. 
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.221.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.