Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Setembre del 2021
CRISI CORONAVIRUS

La incidència acumulada a Torrent continua descendint i se situa en els 128 punts

La conselleria ha notificat 23 nous contagis des de l'última actualització per municipis i ja són 8.554 els contagis a la ciutat des que va començar la pandèmia

La incidència acumulada a Torrent continua descendint i se situa en els 128 contagis per cada 100.000 habitants, són 30 punts menys des de dimarts passat. La conselleria ha notificat 23 nous contagis des de l'última actualització per municipis i ja són 8.554 els contagis en la capital de l'Horta Sud. Les PCR positius acumulats també segueix en descens i se situa en 108. També seguim sense notificar morts per Covid a Torrent, una molt bona notícia que s'uneix al descens de la incidència acumulada.



Amb aquestes dades, la interdepartamental es reunirà dilluns que ve 6 de setembre per a analitzar la situació i començar una desescalada progressiva de cara a la data clau del 9 d'octubre. El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar que per a aqueix dia s'aconseguirà en la Comunitat el 90 per cent de la població vacunada amb pauta completa.

 

Pel que començarà de nou una desescalada que finalitzarà, segons va anunciar Puig el Nou d'Octubre, quan començarà, una altra vegada, la "nova normalitat". En aquesta interdepartamental es tractarà la possibilitat d'alçar el toc de queda en els municipis amb restriccions de mobilitat nocturna, així com les limitacions de les reunions tant en l'àmbit privat com en el públic.

 

El que falta és definir com seran i com aniran eliminant-se les restriccions que continuen vigents en municipis com Torrent. L'objectiu és mantindre la positiva evolució de la pandèmia i no tornar a la incidència registrada durant els mesos de juliol i agost. "Màxima prudència", és el que ha demanat el president.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.156.80

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.