Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Setembre del 2021
FALLES

Junta Local de Torrent decideix este matí si s'amplia la Plantà dels monuments

La tempesta que ha patit la ciutat va descarregar 57 litres durant la nit i ha impedit completar els treballs en moltes comissions

Este matí a les 08.00 moltes falles estaven sense rematar. Falten lemes, i moltes d'elles tenen desperfectes en ninots o no han pogut completar els adorns pel fet que les pluges no han cessat practicamente en tota la nit. En algunes comissions l'aigua va arribar fins als 40 cm. Els ninots infantils de la falla Sant Valerià suraven i van haver de llevar-se. En altres com Àngel del Alcaçer va caure una carpa protectora sobre el monument infantil degut al pes de l'aigua.

Des de Junta Local Fallera de Torrent han informat que aquest mateix matí es prendrà una decisió sobre la Plantà, que havia de finalitzar a les 08.00 hores. "Aquest matí es valorarà tot i es prendrà una decisió", ha assenyalat a aquest periòdic el vicepresident de Junta Local, Miguel Requena. Desde Junta Local han enviat un missatge "d'ànim a totes les comissions falleres de la nostra ciutat i als artistes fallers. ha sigut una nit molt dura".  Durant el matí de hui hauran diferents reunions per a valorar possibles canvis en horaris en el programa d’actes, segons han informat des de Junta Local. 

Si no s'amplia el termini, el jurat hauria d'estar ja visitant falles. Segons algunes comissions, s'està plantejant ajornar la plantá perquè passe el jurat demà o deixar els premis de monuments deserts. La possibilitat de mantindre el jurat de moment també està en l'aire encara que ja haurien de eixir al carrer.

 

Esta vesprada a les 17:30 és l'hora on es comunicaran els premis, entre els que estaven també els dels monuments, un dels palets més esperats per totes les comissions. Des de la premsa, que organitza el Premi de la Premsa a la Millor Crítica Local s'ha decidit de moment paralitzar el jurat a l'espera de la decisió que prenga Junta Local Fallera de Torrent.

 

Nit de la plantà passada per aigua

El tradicional sopar de la Plantà es va poder fer al carrer, pero va terminar molt prompte. a les 11 descarregava en la ciutat una tromba d'aigua torrencial que va enviar las fallers a casa o dins dels cassals fins que va parar. Paraigües, ropa mullada i molta tristor per unes falles esperades que pareix que mai es vagen a cremar i acabar amb tot el roí que ha portat la pandèmia. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.183.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.