Dilluns, 30 de Gener del 2023

Actualitzada Dilluns, 30 de Gener del 2023 a les 12:19:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Agost del 2021
CULTURA

Torrent premia la creativitat dels joves en l'I Concurs d'Il·lustració TorrentJove

L'objectiu d'aquest concurs és participar en la il·lustració i posterior edició del llibre Descendència, tercer de la trilogia El poder del foc, de la jove escriptora torrentina Cristina Montesa Andreu.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrent convoca l'I Concurs d'Il·lustració TorrentJove, amb participació oberta a joves de 12 a 25 anys, que podran presentar les seues obres abans del 22 d'octubre.


L'objectiu d'aquest concurs és participar en la il·lustració i posterior edició del llibre Descendència, tercer de la trilogia El poder del foc, de la jove escriptora torrentina Cristina Montesa Andreu. Per a això, cada participant haurà de presentar un màxim dues il·lustracions que d'alguna manera representen o interpreten el contingut del text que es proposa, un fragment de l'obra de Cristina Montesa que pot descarregar-se des de la pàgina del CIJ.
Un jurat farà una selecció de les il·lustracions rebudes i triarà entre les obres finalistes a una de les premiades; l'altre premi serà atorgat pel públic en votació popular. Així, a més del premi en metàl·lic, dotat amb 250 € per a cada finalista, una de les dues il·lustracions guanyadores podrà ser inclosa en la publicació del llibre. 


Les il·lustracions presentades hauran d'ajustar-se a les mesures màximes de 29,7 x 42 cm, és a dir, grandària DIN A3, si es presenta en suport físic; mentre que les obres presentades en format digital hauran d'enviar-se com a arxiu PNG a torrentjovedibuix@gmail.com -el nom de l'arxiu serà el títol de l'obra- al costat d'una còpia de la fitxa d'inscripció. 


Els treballs que es presenten al concurs hauran de ser enviats a L’Espai, Edifici Metro, en l'Avinguda al Vedat. Les bases del concurs, així com la fitxa d'inscripció i el fragment de Descendència que s'il·lustrarà estan disponibles per a la seua descàrrega o consulta en la web del Centre d'Informació Juvenil.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.