Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Agost del 2021
FALLES

La premsa convoca els premis a la millor crítica local en les falles

La premsa local convoca (de nou) la desena edició d'estes premis per valorar la sàtira i l'humor en clau torrentina

Amb la celebració de les falles de setembre torna a convocar-se el premi de la premsa local a la crítica de Torrent. Després de més d'any i mig des de la seua suspensió per la pandèmia de covid19, les falles tornen a eixir al carrer i per donar alent a les comissions la premsa local convoca (una altra vegada) el premi per retrobar-se amb la crítica local per mostrar la realitat de la ciutat. Els diaris LA OPINIÓN DE TORRENT, NOU TORRENTÍ, i la televisión online TELE TORRENT volen incentivar aquesta crítica amb el PREMI DE LA PREMSA A LA MILLOR CRÍTICA LOCAL.


Serà la desena edició d'este premi (que ja es va convocar en març de 2020, però no es va poder realitzar per la pandèmia) i que fa onze anys des que La Opinión de Torrent convocara la primera edició. El premi han guanyant en en presència e importància en el mon faller amb la participació de moltes comisions falleres. Un any més es sumen Nou Torrentí i Tele Torrent com a patrocinadors. També comptarà este premi amb la presència com a jurat de altres mitjans de comunicació com Las Provincias, HortaNoticias, NouHorta i Tele Torrent a més de representants polítics de les formacions amb representació municipal com ara Partit Socialista, Partit Popular, Compromís i Ciudadanos.

 

Poden presentar-se a esta convocatòria totes aquelles comissions que planten monument a Torrent, amb escenes dedicades a la crítica política, social, cultural, esportiva o econòmica que mostren crítiques de caràcter local o municipal. No obstant això, es desestimaran aquelles que traspassen els límits del bon gust. Queden incloses en esta convocatòria totes aquelles comissions que planten monument major a Torrent. Participaran per defecte totes les falles de categoria especial i aquelles que voluntariament facen la seua inscripció.

 

Es podrá fer enviant correu electrònic a periodico@laopiniondetorrent.es, noustractes@noustractes.com, tele-torrent@tele-torrent.com o per mensatjeria whastap a 627 604 169. Per participar, será necesaria la comunicació formal per part del president/a de la comissió abans de les 20:00 hores de l'1 de setembre. Totes les falles no inscrites abans d’esta data no es visitaran pel jurat el día 2 de setembre.

 

PREMI

Hi hauran els seguens premis: -Primer premi amb palet acreditatiu per a la falla amb més puntuació,-Segon premi amb palet acreditatiu per a la segona falla amb més puntuació , -Tercer premi amb palet acreditatiu per a la tercera falla amb més puntuació. En les escenes es valorarà de 1 a 10 amb un valor del 33% es següents aspectes: 1. La importància de l’escenes de crítica local en el conjunt del monument. 2. El paregut dels ninots a personatges locals. 3. La proximitat de la crítica a la realitat local en els lemes tant amb els nomb de personatjes torrentins, com de llocs de Torrent, festes, tradicions o entitats de Torrent.

 

El Jurat d’este primer premi estarà format per la directora del periòdic LA OPINIÓN DE TORRENT, la directora de NOU TORRENTÍ, un representat de TELE TORRENT i per periodistes de Torrent, i els portaveus municipals dels grups presents al consistori. A les votacions, s’anularà la puntuació més alta i més baixa per evitar favoritismes o penalitzacions. El veredicte serà inapel·lable. Per a la concessió del premi serà imprescindible que la retolació, en cas d’haver-la-hi, estiga feta en valencià normatiu oficial. El jurat farà públic el veredicte el dia 2 de setembre en la plana web dels mitjans participants i a més es publicarà l’escena i palé en el monument en l’edició en paper, digitial i online.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.163.221.133

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.