Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 28 de Agost del 2021
FALLES

Els fallers de Torrent conclouen els cursos de coordinador covid

La primera sessió matinal a finals de juny va reunir a 900 participants de comissions falleres de València i Juntes Locals de tota la Comunitat Valenciana i hui conclòs amb les novetats abans dels dies grans de falles.

Els fallers de Torrent han conclòs hui l'última jornada del curs de coordinador covid per poder celebrar les falles la pròxima setmana amb totes les garanties de seguretat, atenint a la normativa i recomanacions marcades per la Conselleria de Sanitat. Els fallers s'han reunit als casals, com el cas de la falla Cronista, o a les seues respectives cases per seguir de manera telemàtica la fi del curs, que s'ha impartit des de Junta Central Fallera de València. El curs està a càrrec de la Secretària Autonòmica de Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Isaura Navarro; el Director de Gestió Sanitària, Vicent Villanueva; i el President de la Federació de Falles de Borriana i membre de la Mesa de Seguiment, Salvador Doménech. Cal recordar que la figura del coordinador suposa una garantia de seguretat i un compromís per a part del col·lectiu faller a realitzar les diferents activitats, atenent a les recomanacions i normativa.



La Mesa de Seguiment de les Falles celebra l'èxit obtingut amb la realització del curs de formació per a coordinadors, que a proposta de la mateixa Mesa de Seguiment, ja va realitzar la seua primera sessió matinal a finals de juny amb 900 participants de comissions falleres de València i Juntes Locals de tota la Comunitat Valenciana i que hui conclòs amb les novetats i dubtes finals abans dels dies grans de falles.



Què farà el coordinador en falles?

La figura del coordinador Covid és informativa. No és responsable de cap infracció que es puga produir, sinó que s'encarrega d'informar els membres de la falla, situar cartells amb normativa i aclarir dubtes als fallers. Els coordinadors informaran les seues comissions de les diferents indicacions per a poder acomplir les activitats previstes i reafirmarà la responsabilitat i l'exemple demostrats pel col·lectiu faller durant aquests divuit mesos de pandèmia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.252.37

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.