Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Agost del 2021
POLÍTICA

Mislata, Paterna i Quart implanten el cens d'ADN que va iniciar el PP de Torrent

Folgado: “des del PP demanem a Ros, que assumisca l'error que va cometre en eliminar el cens d'ADN caní de l'ordenança, només perquè l'havia redactada el PP"

“El cens de l'ADN caní està sent tot un èxit a Paterna i a Quart de Poblet, a més es va posar en marxa a Mislata amb èxit en quant a l'erradicació d'excrements en la via pública i els tres són ajuntaments socialistes, mentre que ací a Torrent ho vam posar en marxa el PP en 2015 i va ser el primer que va eliminar el Sr. Ros en arribar a l'alcaldia”, ha afirmat la portaveu del PP, Amparo Folgado.
 
Els populars de Torrent lamenten que una mesura que va ser aprovada per l'anterior govern del Partit Popular per a acabar amb els excrements canins en la via pública, fóra la primera ordenança que va modificar Ros com a alcalde i va eliminar el cens d'ADN que ara, estan duent a terme municipis governats també pel PSOE.
 
L'ordenança amb la implantació del cens d'ADN per a evitar el maltractament animal i la deposició de femta en les vies públiques de Torrent, va ser una de les mesures estrela del PP en 2015. Es va arribar a aprovar l'ordenança sent alcaldessa Amparo Folgado a principis de 2015, però en accedir en aqueix mateix any, Jesús Ros a l'alcaldia, va retirar aquest punt de l'ordenança.
 
La recollida de l'ADN caní són tot avantatges en els municipis en els quals s'està implantant, doncs, a més de servir per a identificar quin propietari no ha recollit la femta de la seua mascota en la via pública i poder sancionar-li, permet identificar a l'instant a qualsevol mascota que es perd, que és maltractada o que ha sigut abandonada.
 
Folgado ha assenyalat que “des del PP demanem a Ros, que assumisca l'error que va cometre en eliminar el cens caní de l'ordenança, només perquè l'havia redactada el PP i, com els seus companys socialistes a la comarca, implant aquest sistema que acaba amb el 80% dels excrements en la via pública. De no fer-ho, serà una de les primeres mesures que prendrem el PP en 2023, des de l'alcaldia de Torrent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.249.105

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.