Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Agost del 2021
FALLES

Les falles de Torrent ultimen els preparatius amb un comunicat de responsabilitat

Les 29 falles de Torrent han signat un comunicat on aboguen per la responsabilitat de tots els participants i la seguretat (amb tots els protocols antivocid) davant la celebració de la festa fallera del pròxim 1 al 5 de setembre. Entre els punts destaquen el comprmís amb els valors patrimonials de la festa, l'ajuda als sectors econòmics afectats i promulguen unes falles diürnes, familiars i al voltant dels elements tradicionals de la festa. A continuació reproduim el comunitat signat per les 29 comissions: 

 

Estimats/Estimades fallers, falleres, veïns i veïnes: Des de les 29 falles de Torrent i el OAM Junta Local Fallera, ens agradaria traslladar-vos els pilars fonamentals de les celebracions falleres del pròxim mes de setembre.

 

1.- La base fonamental de qualsevol acte serà la seguretat i la responsabilitat. Som conscients que la pandèmia continua sent ací i per això els actes segurs i responsables és el primer dels pilars de la celebració. Sabem que serem el centre de moltes mirades, però no se'n van més que a aplicar en la nostra activitat protocols que ja existeixen en el nostre dia a dia. En cap moment s'ha definit un protocol especial per a les falles, sinó que hem sigut les falles les que ens hem adaptat als protocols ja existents

 

2.- No seran unes falles a l'ús, se celebraran els actes "patrimonials" amb la finalitat de poder tancar el cicle. Les falles hem renunciat a la part més festiva i lúdica de la celebració per a poder posar fi al cicle celebrant els actes essencials i d'aqueixa manera poder reactivar uns sectors productius "autòctons" especialment afectats després d'any i mig.

 

3.- Seran unes falles íntimes, unes falles de barri. Ajuntar-nos de nou falleres i fallers serà important, demostrant la importància per als nostres barris i que les falles són molt més que una festa.

 

4.- Fer que els nostres representants se senten volguts i abrigallats per la seua comissió. Possiblement no seran les falles que haurien somiat tindre, però entre tot el col·lectiu faller hem de fer-los sentir que són especials per a nosaltres i que aqueix afecte que els traslladem compense la llarga espera perquè les falles 2021 tan atípiques que viurem fem que siguen amb seguretat les millors falles de la seua vida.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.125.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.