Dijous, 28 de Octubre del 2021

Actualitzada Dijous, 28 de Octubre del 2021 a les 11:36:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Agost del 2021

Torrent renova els sistemes de climatització en els centres educatius municipals

Aquestes intervencions tindran un clar impacte sobre la sostenibilitat de les noves infraestructures

L'Ajuntament de Torrent aborda aquest estiu les obres de millora en les infraestructures de climatització dels centres educatius municipals. Amb una inversió total de 675.093,69 €, que provenen dels fons FEDER a través del programa EDUSI, l'ajuntament compta amb el treball de 5 empreses, que realitzaran les actuacions de millora durant l'època estival, de manera que tot estiga llest al començament del curs escolar.


La renovació d'instal·lacions se centra, en concret, en el canvi de les calderes de gasoil per altres a gas natural i s'està duent a terme en huit dels col·legis públics de Torrent: El Vaig moldre, Verge del Rosari, Lope de Vega, Sant Pasqual, Antonio Machado, Sant Joan Baptista, Miguel Hernández i Federico Maicas; a més, s'ha posat en marxa ja una instal·lació fotovoltaica de 30Kw en el col·legi Verge del Rosari, i també s'ha iniciat la reforma del sistema de climatització mitjançant aerotèrmia en el col·legi Joan XXIII, així com en el Centre d’Educació de Persones Adultes.


En quasi la totalitat dels centres educatius la instal·lació dels nous sistemes de climatització ja ha conclòs; només en els col·legis *Lope de Vega i Joan XXIII i a la ‘Escola d'Adults’ s'està rematant la finalització de les obres.
L'ús d'aquestes instal·lacions suposarà per a la ciutat un considerable estalvi econòmic, i fins i tot ecològic, tant en el manteniment de les mateixes com en el subministrament d'energia. I com a exemple de planificació per a desenvolupar mesures d'eficiència energètica potser és oportú citar les intervencions en el col·legi Verge del Rosari, on amb la nova instal·lació d'energia elèctrica s'aconseguirà que aquest centre educatiu puga autoproveir-se.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.3.192

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.