Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de Agost del 2021
PP

El PP demana l'obertura de la zona verda de la nova Ciutat de la Justícia

Folgado: “aquesta zona de verd, creada per al gaudi lliure dels ciutadans està sent utilitzada de manera clandestina per tots, ja que sense cap mena de raó porta tancada des de la seua terminació a l'octubre. A quina espera el govern local a obrir-la?”.

Els populars de Torrent han demandat que s'òbriga al públic la nova zona verda, situada a l'entorn de la Ciutat de la Justícia en Parc Central, i que porta acabada des d'el mes d'octubre passat.

 

En aquest temps, aquest espai ha romàs clos per a impedir el pas de vianants a ell, però en aquest perímetre existeixen diferents buits pels quals la gent ha estat passant, proliferant els excrements animals i les restes de botelló, apunten des del PP.

 

La Portaveu popular, Amparo Folgado ha afirmat que “aquesta zona de verd, creada per al gaudi lliure dels ciutadans està sent utilitzada de manera clandestina per tots, ja que sense cap mena de raó porta tancada des de la seua terminació a l'octubre. A quina espera el govern local a obrir-la? Al fet que Ximo Puig la inaugure, i de pas pague el que ha dels estudis preparatoris de la Ciutat de la Justícia a l'Ajuntament?”.

 

D'aquesta manera, el PP urgeix al govern de PSOE i Cs al fet que retire el clos de la zona verda i permeta el pas lliure a tots els ciutadans, ja que malgrat estar tancada, les labors de neteja i manteniment si s'estan realitzant, i només falta el gaudi pels veïns.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.240.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.