Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 18 de Agost del 2021

Torrent prepara un programa pilot per a promoure l'envelliment actiu

La Unitat de Persones Majors de l'Ajuntament podrà en marxa el ‘Programa Millora’ a partir de setembre

La Unitat de Persones Majors i Dependència de l'Ajuntament de Torrent, llançarà, al costat d'un equip d'especialistes de la Universitat de València, el Programa Millora, un projecte dirigit a persones de 70 anys o més i residents a Torrent.

 

El Programa Millora, que es desenvoluparà amb personal investigador especialitzat, tindrà com a objectiu l'avaluació integral de persones físicament inactives, per a retardar o revertir la fragilitat i la deterioració progressiva de les capacitats físiques dels majors mitjançant l'exercici guiat i l'adopció de rutines saludables.
Està previst que aquest programa es desenvolupe durant nou mesos, des de setembre d'enguany fins a juny de 2022, i oferirà als usuaris dues sessions setmanals d'exercicis físics que es duran a terme els dimarts i els divendres en el Centre Verge de l'Olivar.


Amb aquestes pràctiques es pretén aconseguir que les persones majors recuperen part del seu benestar físic, exercitant la força, la capacitat cardiorespiratòria, la propiocepció, l'equilibri i la flexibilitat.


Finalment, els especialistes compararan les capacitats i l'evolució de cada persona amb els informes inicials de manera que obtinguen d'aquesta comparació unes dades de seguiment de l'exercici físic i el resultat o estudi final. Per tant, metodologia i intensitat variaran en funció de les condicions individuals prèvies a l'inici del programa.
Les persones interessades a participar en el Programa Millora poden informar-se, a partir de setembre, telefonant al 96 111 18 65, enviant un correu electrònic a benestar@torrent.es o acudint a la xarrada informativa que se celebrarà en el Centre Verge de l'Olivar el pròxim 14 de setembre, a les 18 hores. L'aforament serà reduït; només es permet la presència d'un màxim de 15 participants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.186.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.