Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Agost del 2021
PP

El PP torna a reclamar l'ampliació del Camí de la Mala Pujà entre el Toll i el Vedat

Folgado: “Tots els anys i des de 2015, sol·licitem que es cree una partida pressupostària per a escometre l'ampliació del Camí de la Mala Pujà, sense èxit, perquè el PSOE s'ha negat a aprovar aquesta esmena en els pressupostos”.

“El regidor socialista, J. A. Castillejo, es va comprometre davant de tots els veïns del Vedat el 2 d'abril de 2016, a arreglar el camí de la Mala Pujà i ja han passat cinc anys i mig”, així ho ha expressat el regidor del PP, José Francisco Gozalvo, després de la inacció de l'actual govern bipartit de PSOE i Ciutadans a Torrent. 

 

Els populars han reclamat al govern de Torrent que actue en aquesta via principal d'accés al Vedat i que uneix l'A7, el Toll l’Alberca i el Col·legi Julio Verne amb el Vedat. “Ara que tenim la sort de comptar amb el bon fer del Sr. Claramonte com a regidor del Vedat i a més és regidor de mobilitat, és el moment d'escometre les obres d'ampliació de la calçada i eliminació de les corbes perilloses en aquest camí, que és un punt negre en el trànsit del Vedat”, ha assenyalat Gozalvo.

 

D'altra banda, la portaveu del PP, Amparo Folgado ha afirmat que “tots els anys i des de 2015, des del PP sol·licitem que es cree una partida pressupostària per a escometre l'ampliació del Camí de la Mala Pujà, sense èxit, perquè el PSOE s'ha negat a aprovar aquesta esmena en els pressupostos”. 

 

L'any 2014, amb els populars encara en el govern de la ciutat, es va realitzar una millora en la senyalització horitzontal i vertical per a guanyar major fluïdesa en el trànsit entre el Toll l’Alberca i la carretera cap al Club de Tennis. A més, Folgado va incloure un punt del seu programa electoral en 2019, l'ampliació del Camí de la Mala Pujà, l'accés al Vedat des del Toll l'Alberca fins al carrer Riu Ebre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.240.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.