Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Agost del 2021
DEPORTES

El Torrent CF torna als entrenaments després del brot de Covid en el primer equip

Els d'Ángel López es preparen per a l'amistós de pretemporada davant l'Acero i el Mestalla d'esta setmana

El Torrent CF. va tornar amb mascaretes FP2 als entrenaments a les 17.30h. després que tots els seus jugadors i cos tècnic hagen passat un test d'antígens en el propi estadi Sant Gregori. De moment el club no ha publicat el protocol preventiu que anava a fer públic ahir desrpés de que es donara el brot de Covid en 3 dels seus jugador del primer equip que es desplacen junts als entrenaments i que van utilizar el gimnàs.

Desde el club s'han esforçat en fer public una imatge de seguretat, molt diferent a la de fa dues setmanes, ara amb moltes mascaretes FP2 i proves d'antigens per a tornar als entrenaments. “És la segona temporada que mantenim aquests controls, d'acord amb el protocol de la RFEF del qual depenem. En realitat, la Federació només exigeix fer-los durant la competició, però nosaltres els realitzem també durant la pretemporada perquè volem vetlar al màxim per la salut dels nostres jugadors i cos tècnic i per la dels nostres rivals”, destaca Víctor Ventosa, president del Torrent C.F.

“‘Detectar, aïllar i continuar’ són les directrius de la RFEF. És el que hem fet, a més de tancar vestuaris, fer que els jugadors es dutxen a casa i extremar les precaucions en la resta de les instal·lacions”, explica el director esportiu *taronja, Toni Jareño.

Monty, nou fitxatge taronja per al primer equip
D'altra banda, el Torrent CF. ha incorporat un nou fitxatge, Monty, migcampista de 28 anys procedent del Racing Murcia, que ha conegut als seus companys i cos tècnic en la primera sessió d'entrenaments d'una setmana en la qual els torrentinistes es mesuraran a l'Acero, el dimecres (20h.) en El Fornás, i al València Mestalla, el dissabte (20h.) en l'estadi Sant Gregori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.251.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.