Dijous, 18 de Juliol del 2024

Actualitzada Dijous, 18 de Juliol del 2024 a les 15:58:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Agost del 2021
FESTES

Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció

L’acte central de la cerimònia va comptar amb l’assistència de les clavarieses i de la clavariesa major, Isabel Díaz, que feren una ofrena de flors a la Mare de Déu, situada en un túmul i envoltada de les tradicionals alfàbegues.

Com cada estiu, la parròquia de l’Assumpció de Torrent ha celebrat la festivitat de la `Mare de Déu d'agost´. Els actes es van iniciar el passat dissabte 14 d’agost amb les vísperes i una missa en sufragi de les confrares difuntes de l’Assumpció. En finalitzar, es va cantar l’Akathistos que és l’himne marià més famós de l’església.

 

Diumenge, per al dia de la seua festa, se celebrà la missa major i l’eucaristia; l’acte central de la cerimònia va comptar amb l’assistència de les clavarieses i de la clavariesa major, Isabel Díaz, que feren una ofrena de flors a la Mare de Déu, situada en un túmul i envoltada de les tradicionals alfàbegues. A més, la junta de la confraria va estar acompanyada pee membres de la corporació municipal, l’alcalde, Jesús Ros, i els regidors: Inma Amat i Francisco José Arnau. Els cants, les salves i els himnes foren interpretats per l’Orfeó del Círcul Catòlic de Torrent.

 

Enguany, com ja és habitual en altres events públics, s’ha hagut de adaptar la celebració d’estos actes a causa de la situació epidemiològica, respectant totes les mesures de seguretat.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.121.7

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.