Dilluns, 25 de Octubre del 2021

Actualitzada Dissabte, 23 de Octubre del 2021 a les 10:36:03 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Agost del 2021

URBANISME

Comencen les obres del clavegueram de Mestre Victoriano Andrés i Germanies

L'objectiu d'aquesta actuació és millorar el funcionament del sistema de sanejament, ja que després d'una inspecció amb càmera de televisió per l'interior de la canonada es van detectar unes certes incidències en alguns trams de la xarxa de clavegueram que discorrien en contrapendent

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Aigües de l'Horta, continua amb les tasques de renovació de la xarxa de clavegueram de la ciutat. En aquesta ocasió les obres afecten en concret al col·lector unitari de clavegueram dels carrers Mestre Victoriano Andrés i Germanies.

 


L'objectiu d'aquesta actuació és millorar el funcionament del sistema de sanejament, ja que després d'una inspecció amb càmera de televisió per l'interior de la canonada es van detectar unes certes incidències en alguns trams de la xarxa de clavegueram que discorrien en contrapendent. Aquesta situació dificultava fins ara un funcionament òptim de la xarxa, perquè les aigües residuals no podien desguassar sense haver aconseguit un nivell que superara aquest pendent.

 


A conseqüència d'això, puntualment es produïen alguns embossos en el mateix col·lector i en les escomeses dels habitatges. Per aquest motiu, Aigües de l'Horta ha anat incrementant recentment la freqüència d'intervencions de neteja i desemboce periòdic del col·lector, per a aconseguir un correcte funcionament i evitar així molèsties als veïns.

 


Les millores en la xarxa i en el col·lector garantiran l'eficàcia de tot el sistema de sanejament i evitaran les contrarietats que les freqüents tasques de manteniment i neteja de l'antic col·lector pogueren ocasionar als veïns d'aquests carrers.

 


A més de la renovació de la xarxa de clavegueram als carrers Mestre Victoriano Andrés i Germanies, Aigües de l'Horta també està duent a terme algunes actuacions en diferents zones del nucli urbà, així com altres intervencions per a la connexió al subministrament d'aigua potable en les zones residencials i disseminats del terme municipal de Torrent.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.218.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.