Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Agost del 2021
TRADICIONS

La Verge de l'Assumpció estrena enguany una imatge restaurada

La talla presentava deficiències sobretot als braços articulats que es trobaven deteriorats així com abrasions en peus i cara

La Junta de la confraria de la Verge de l'Asssumpció ha restaurat la seua imatge. Una talla que des de 2019 no ha pogut eixir en processó a causa de la pandèmia. Aquest treball s'ha pogut dur a terme gràcies a la generositat dels devots d'aquesta imatge que descansa en l'Arxiprestal.

 

La restauració s'ha dut a terme per les deficiències que presentaven peus, cara i braços pel pas del temps. En el cas dels peus i cara la imatge presentava abrasions i brutícia que s'ha procedit a netejar. En el cas dels braços, articulats per a facilitar vestir la imatge, es trobava molt deteriorats, sobretot el braç esquerre desencolat i a punt de trencar-se. També es podia apreciar pèrdues puntuals d'emprimació i policromia al braç dret.



Dos anys sense processons
Un any més i en van dos, la imatge de l'Assumpció no eixirà al carrer en processó el pròxim 15 d'agost. La pandèmia ha obligat a suspendre tots els actes multitudinaris al carrer. Però les clavariesses, triades en 2019 i que continuen en aquest 2021 no han deixat d'involucrar-se en diferents projectes socials i han participat en la recollida de joguets per a Madre Petra, així com aliments per a les llars de Sant Martí de Porres i roba per a Madres en Acción.



I encara que no hi haurà processó pels carrers de la ciutat, sí que tindrà lloc una eucaristia el pròxim dia 15 amb la presència de les clavariesses i dones de la Confraria a les 19.30 en l'Arxiprestal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.4.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.