Dijous, 18 de Agost del 2022

Actualitzada Dijous, 18 de Agost del 2022 a les 11:36:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 11 de Agost del 2021
URBANISMO

Comencen les obres per al subministrament d'aigua potable a Montehermoso

Les obres permetran connectar amb la xarxa municipal i integrar-la així amb la resta de la infraestructura hidràulica de Torrent. Fins al moment, la colònia Montehermoso es proveeix a través de pous

L'ajuntament de Torrent inicia les obres de reforma necessàries parar integrar la colònia Montehermoso-Sant Josep en la xarxa general de proveïment d'aigua. Les obres d'instal·lació de la nova conducció general permetran connectar aquest nucli de població amb la xarxa municipal i integrar-la així amb la resta de la infraestructura hidràulica de Torrent.


Fins al moment, la colònia Montehermoso es proveeix a través de pous. Per això s'ha posat en marxa aquest pla d'inversions en infraestructures, que compta amb un pressupost de 179.002,80 euros. La responsable de l'àrea de Gestió de la Ciutat, la regidora Inma Amat, ha volgut subratllar la importància d'aquests plans d'inversió en infraestructures, assenyalant que "amb aquestes intervencions l'ajuntament de Torrent garanteix el manteniment d'uns elevats estàndards de qualitat en el servei de distribució d'aigua potable per a la població, ja que són millores que incideixen tant en el cabal disponible com, sobretot, en la qualitat d'aigua".

 

D'aquesta manera, es complementarà el pla municipal d'ampliació de la xarxa de proveïment d'aigua potable a nuclis urbans i disseminats del terme municipal.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.239.4.127

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.