Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Agost del 2021
URBANISMO

El PP demana un pla d'asfaltatge i enllumenat "decent" per a Calicanto

Segons el principal partit de l'oposició, el ferm de la totalitat dels seus carrers es troba en un estat deplorable, amb sots i apedaçaments que converteixen en un vertader perill conduir per elles

El PP ha demandat que es pose en marxa un pla d'asfaltat per als carrers de Calicanto, tal com reclamen els veïns d'aquesta zona de la ciutat. Actualment, el ferm de la totalitat dels seus carrers es troba en un estat deplorable, amb sots i apedaçaments que converteixen en un vertader perill conduir per elles.



Segons la presidenta i portaveu municipal de la formació, Amparo Folgado, "aquesta denúncia reitera el demanat fa tres anys, en 2018, pel nostre grup municipal, ja que lamentablement, la situació de l'asfalt en Calicanto no ha patit cap millora des de llavors, sinó tot el contrari; cada vegada existeix menys asfalt, que s'ha convertit en graveta, i més vegetació en la calçada".



El PP ha denunciat que l'abandó dels espais públics en Calicanto, per part del consistori, és palés i s'ha convertit en crònic. A més, els veïns han manifestat a aquest grup la seua indignació per pagar impostos i taxes per serveis públics que en realitat no reben.



Enllumenat públic obsolet
Els populars també han demanat que l'Ajuntament de Torrent emprenga una millora i renovació de l'enllumenat públic en Calicanto, ja que els fanals que existeixen són insuficients i la totalitat d'elles il·luminen per davall de l'exigible.



Aquesta zona, igual que la resta de la ciutat, pateix una falta de llum als seus carrers, a causa de la mala qualitat que l'enllumenat públic ofereix. En el seu cas, també s'ajunta la falta de lluminàries, així com els nombrosos fanals desbaratats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.81.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.