Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Agost del 2021
SUCCESSOS

Un enfrontament amb la policia deixa tres detinguts i dos policies ferits

La baralla s'ha produït entre la policia i els amos d'un bar del carrer Pare Méndez que pel que sembla, no estaven complint les mesures anticovid

Un enfrontament amb la policia deixa tres detinguts i dos policies ferits. La baralla s'ha produït entre els agents i els amos d'un bar del carrer Pare Méndez que pel que sembla, no estaven complint amb les mesures anticovid. Tot va començar, segons fonts policials quan els agents, després d'una denúncia veïnal es van acostar a un bar del carrer Pare Méndez en el qual s'havia col·locat un altaveu i en el qual no s'estaven complint les mesures anticovid.

 

Els agents es van acostar al lloc de manera discreta per a no alertar de la seua presència i poder comprovar la veracitat dels fets. Els agents van comprovar el denunciat pels veïns i que efectivament hi havia música elevada a la terrassa i diverses persones sense guardar les mesures de seguretat.

 


Els Agents van procedir a identificar als responsables de l'establiment i és quan la dona copropietària es nega a identificar-se, mostrant actitud de pinxo i desafiadora segons fonts policials. En negar-se reiteradament, es procedeix a la seua detenció, provocant en el forcejament lesiones a dos agents.

 


També es procedeix a la detenció del marit, copropietari per atemptat contra Agents de l'Autoritat. A més un tercer home és detingut per impedir la labor policial, actuant de manera activa en la seua consecució, propinant espentes als agents. La Policia Local va estendre acta per incompliment de les mesures de seguretat per a la lluita contra la Covid.



D'altra banda, els amos del bar es consideren víctimes d'una persecució policial i neguen que el bar incomplira les mesures anticovid, segons han relatat els propietaris a una televisió nacional.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.184.237

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.