Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Agost del 2021
PP

Folgado demana que Ribó i Ros passen dels anuncis als fets, en el futur refugi d'animals en Torrent

Folgado: “el que hauria de ser un refugi d'animals per a Torrent i València, sis anys després, encara un solar ple de mala herba i fins al moment, només Torrent s'ha gastat els diners adquirint les parcel·les”.

Els populars de Torrent han visitat les parcel·les adquirides per l'Ajuntament de Torrent i on hauria d'estar construït el refugi d'animals juntament amb l'Ajuntament de València.


 
La portaveu del PP, Amparo Folgado ha denunciat que “el que hauria de ser un refugi d'animals per a Torrent i València, sis anys després, encara és un solar ple de mala herba i fins al moment, només Torrent s'ha gastat els diners adquirint les parcel·les”. A més, Folgado assenyala que “mentre que a Torrent tenim aquestes parcel·les sense res en la partida de Mas de Don Pedro, els animals que es perden o que són abandonats a Torrent, són portats a Vinaròs que està a 169 quilòmetres”.


 
Pel que des del Partit Popular de Torrent s'ha reclamat al PSOE que “des del PP demanem que es posen a treballar i passen definitivament dels anuncis a les obres, Torrent necessita aquest refugi i ja han passat sis anys”.


 
El punt 7 de l'acord d'investidura entre PSOE i Compromís, que va investir a Ros alcalde en 2015, en detriment d'Amparo Folgado (PP) que havia guanyat les eleccions, incloïa la creació d'un refugi d'animals a Torrent. No va ser fins a novembre de 2017 quan Jesús Ros i Joan Ribó van signar un protocol per a la creació d'aquest centre d'animals a Torrent, una declaració de bones intencions però que fins al moment i cinc anys després, continua sense posar-se en marxa.


 
L'alcalde de Torrent, Jesús Ros va qualificar l'acord com “una solució definitiva i exemplar”. Fins al moment, l'Ajuntament de Torrent és l'únic que ha desemborsat 80.000 euros per a comprar una parcel·la i 64.000€ en una segona parcel·la fins a completar els 20.000 metres quadrats.


 
Sis anys després del primer anunci, el mes d'abril passat, van anunciar que el futur Centre Integral de Protecció Animal de Torrent serà constituït per un consorci que estarà obert a més municipis i que presidirà València, quedant la secretaria en mans de Torrent. Entre altres anuncis, el mes de maig passat, haurien d'estar els estatuts i en aquest mateix mes d'agost constituït el consorci. Des del PP s'ha assenyalat que “en aquests moments, els grups de l'oposició desconeixem en quina situació es troba la creació d'aquest consorci, però demanem que s'agilite quant abans”.
 


Fins hui i segons les dades que tots dos ajuntaments han anat publicant, Torrent ja hauria desemborsat 145.000 euros i València tan sols 12.000 euros en tràmits administratius.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.82.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.