Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Agost del 2021
COMPROMÍS

Compromís demana inversions urgents a les àrees recreatives del Vedat

La petició del grup municipal de Compromís per Torrent es produeix arran la visita efectuada a les dues àrees recreatives de lliure accés existents a El Vedat: La Canyada del Conill i l’Àrea de la Marxadella.

Pintades en les estructures, piques amb les canonades trencades, àrees de jocs infantils sense cautxú per a protegir contra les caigudes dels xiquetes i les xiquetes, així com lavabos encara amb latrines i amb portes que no garanteixen la privacitat dels usuaris, són problemes que, en opinió del grup municipal de Compromís per Torrent, denoten l’estat actual de les instal·lacions ubicades a l’Àrea Recreativa de la Canyada del Conill, situada al pulmó de El Vedat.

 

En les diferents fotografies aportades, després de la visita a aquesta instal·lació municipal, també es pot observar que les portes dels paellers ubicats al centre de l’àrea recreativa es troben tancats únicament amb brides de plàstic, no garantint-se per tant que no es puguen obrir en cas que es decrete la pre-alerta per incendis, el que genera un greu perill davant la seua potencial utilització per part dels usuaris que ignoren o desconeixen els avisos de les autoritats en matèria medi ambiental. 
 

Respecte a l’Àrea de la Marxadella des de Compromís destaquen la seua ínfima utilització en època estival a causa de la falta d’ombra d’aquesta instal·lació recreativa, el que provoca un nivell d’insolació incompatible amb el seu ús com a zona d’esbargiment per a les usuàries. Un altre problema afegit és la gran quantitat d’envasos de vidre trencats que es troben per tota l’àrea que, en opinió de Compromís, hauria de tindre una major freqüència de neteja per a evitar accidents, sobretot dels més menuts.

 

Aquestes demandes de Compromís seran traslladades al proper plenari que se celebre de la Corporació Municipal perquè el responsable de la gestió municipal a El Vedat, el regidor Raúl Claramonte, prenga les mesures oportunes com a membre de la Junta de Govern Local formada pel PSPV i Ciudadanos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.174.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.