Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Agost del 2021
CAMPANYA VACUNACIÓ COVID19

La Comunitat Valenciana, cinquena per la cua en la vacunació de la població de 20 anys

Encara que la xifra va millorant, continua estant lluny de la mitjana de la resta de regions que van començar a vacunar a aquesta franja de la població molt abans

La Comunitat Valenciana és la cinquena pitjor comunitat en la vacunació de la població de 20 anys. Encara que la xifra va millorant, continua estant lluny de la mitjana de la resta de regions que van començar a vacunar a aquesta part de la població molt abans.

 

En la Comunitat la inoculació de la vacuna als més joves va començar fa tan sols dues setmanes, la qual cosa es tradueix en catorze punts per davall de la mitjana espanyola. El ritme és molt lent, en el cas de Torrent, el centre de vacunació situat en el Pavelló del Vedat va estar tancat durant tota la jornada d'ahir. Aquest fet es deu principalment a la falta de dosi.

 

El repartiment imposat pel Ministeri de Sanitat basat en dosi per 100.000 habitants perjudica les autonomies com la valenciana amb més percentatge de població jove, ja que és la quarta autonomia amb menys dosis rebudes per 100.000 habitants. A més, la Comunitat ha inoculat 100.000 dosis a desplaçats.



També segueix pendent la vacunació de la població adolescent d'entre 12 i 19 anys. Aquest dijous hi ha una reunió entre Sanitat i Educació per a tractar aquest assumpte. Ressaltar que en comunitats com la catalana ja s'ha començat a vacunar a aquesta franja de població. Des de la Generalitat Valenciana es va anunciar la intenció de tindre vacunada a aquesta població abans de l'inici del curs escolar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.113.150

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.