Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de Juliol del 2021
CULTURA

Torrent finalitza les obres de la nova biblioteca del Parc Central

El centre de lectura, situat a la torre M-17, obrirà després de l'estiu, quan acabe la dotació i catalogació dels llibres

L'Ajuntament de Torrent ultima la posada a punt de la nova biblioteca del Parc Central. Les obres han acabat i la instal·lació ja està moblada. Durant aquesta setmana, s'ha començat el treball de dotació i catalogació de llibres, a més de la dotació de material.

 

El centre de lectura es troba en la plaça de la Concòrdia, a la torre M-17, un punt cèntric de la ciutat molt ben comunicat, gràcies a la seua proximitat amb la parada de metro Torrent Avinguda i amb l'autovia. Compta amb una primera planta de 382 m², amb una zona de lectura i una altra de descans, i un entresolat amb més espai per a la lectura i l'estudi. A més, té una planta baixa que funcionarà com a magatzem de llibres.

 

“Amb aquesta nova biblioteca volem oferir una àmplia oferta cultural als veïns i veïnes del Parc Central, que prompte podran gaudir d'un espai còmode i cèntric en el qual llegir o estudiar”, ha assenyalat la regidora d'Educació, Patricia Sáez.

 

Aquest nou centre de lectura, que tindrà horari de matins i vesprades, se suma a les dues biblioteques municipals amb les quals ja comptava la ciutat, situades a la Casa de la Cultura i en l'Edifici Metro.

 

L'Ajuntament organitzarà unes jornades de portes obertes, amb visites a les instal·lacions perquè els veïns i les veïnes del barri puguen veure la nova biblioteca abans de la seua obertura.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.208.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.