Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Juliol del 2021
PP

El PP celebra la creació de la Brigada Forestal que havia demandat en reiterades ocasions

Folgado: “La Brigada Forestal Permanent ha sigut una de les reivindicacions del nostre grup des de 2019, que el demanem i aprovem en Ple; ja era hora que PSOE i Cs entraren en raó i es preocuparen pel nostre ric patrimoni natural”.

El Partit Popular de Torrent ha aplaudit la creació de la Brigada Forestal Permanent, mesura que des del PP havien proposat en 2019 i que després de la seua aprovació aqueix any en Ple havien reivindicat en diferents ocasions. Aquest servei ha sigut adjudicat a una empresa especialista en treballs forestals, amb la qual el consistori ja treballava quant al manteniment de la massa forestal del Vedat.

 

En paraules de la líder popular, Amparo Folgado, “la Brigada Forestal Permanent ha sigut una de les reivindicacions del nostre grup des de 2019, que el demanem i aprovem en Ple; ja era hora que PSOE i Cs entraren en raó i es preocuparen pel nostre ric patrimoni natural”.

 

Els populars, d'altra banda, han lamentat que no s'haja seguit l'esperit de la moció aprovada al juliol de 2019, que tenia com a objectiu la creació d'una brigada formada per persones en desocupació de la ciutat, ajudant d'aquesta manera a les famílies més castigades per la crisi. De totes maneres, en aquest sentit, la formació popular si que celebra que l'empresa adjudicatària siga de la ciutat. 

 

Brigades de la Diputació de València

En tot cas, el contracte adjudicat per al manteniment de les zones forestals de la ciutat, recull que l'empresa adjudicatària tindrà dues persones per a prestar aquest servei, número que a ulls del PP és insuficient per a realitzar aquestes labors en un terme municipal tan extens i amb tants recursos forestals.

 

En aquest sentit, els populars han tornat a demandar que l'Ajuntament de Torrent sol·licite els serveis de les brigades forestals de la Diputació de València, que prestaven les extintes IMELSA i Divalterra, per a complementar els treballs que realitza la Brigada Forestal Permanent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.212.138

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.