Divendres, 19 de Agost del 2022

Actualitzada Dijous, 18 de Agost del 2022 a les 11:36:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Juliol del 2021

Torrent participa en la quarta edició de Viles en Flor 

El jurat ja ha visitat la ciutat, que un any més pretén ser un referent en espais verds urbans

Un any més, en la seua aposta per la potenciació dels espais verds urbans, la gestió sostenible, l'educació ambiental i la conscienciació ciutadana, Torrent es presenta a Viles en Flor.

 

Aquest programa és una iniciativa de ASFPLANT (Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana) els objectius de la qual són promoure la protecció i millorar els espais verds dels municipis de la Comunitat Valenciana. 

 

Enguany el programa celebra la seua quarta edició i Torrent ja ha sigut valorada per a la gala d'enguany. Dijous passat al matí va tindre lloc una reunió a l'Ajuntament amb el jurat, on es va presentar la memòria de participació en la qual es destaquen les noves actuacions en jardineria i medi ambient de la ciutat. A més, el jurat va poder visitar la ciutat i contemplar les noves actuacions que enguany s'han realitzat.

 

Cal recordar que “enguany Torrent ha realitzat importants millores al carrer Ríu Cervol, incorporat l'olivera centenària en l'Avinguda Barcelona 92, millorat la jardineria de la Ciutat de la Justícia i replantat l'arbratge i els roserars”, explica el regidor d'Espais públics, Daniel Iserte.

 

Amb aquestes noves actuacions, entre altres, Torrent es prepara per a una gala que s'espera amb moltes ganes després que l'anterior es cancel·lara a causa de la COVID-19. 

 

L'última edició presencial del programa va ser en 2019, precisament a la ciutat de Torrent, en l'Hort de Trénor. En aquella edició es van aconseguir 4 Flores d'Honor, situant-se així com un de municipis més valorats de l'edició. Un gran resultat que la ciutat espera repetir enguany.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.210.21.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.